Povestea Ceainariei

Povestea Ceainariei……..pai, de unde sa vina povestea ceainariei, daca nu dintr-o carte? Probabil ca ideea de a face acest loc  exista undeva, latent, in subconstientul meu, de mult timp, insa a inceput sa prinda contur dupa ce am citit cartea lui Richard Branson “Pierderea virginitatii” . Atunci m-am gandit:  uite ca e posibil sa faci ceea ce iti place si sa mai si traiesti din asta! Si imediat m-am gandit la ce as vrea sa fac si nu m-as plictisi niciodata: sa citesc, sa descopar lucruri noi, locuri noi, sa experimentez, sa ajut oamenii sa-si descopere pasiunile, talentele, sa inteleaga ca ar putea trai facand ceea ce le place.

Cred ca o societate in care oamenii sunt ajutati sa se descopere, sa-si afle talentele sau pasiunile, si eventual sa si traiasca de pe urma lor, ar deveni nu numai o societate mai sanatoasa,dar si mai frumoasa.

Iata deci, ce vrem noi sa facem aici,la Ceainaria cu carti de pe cheiul Dambovitei,  sa transformam  un loc dintr-o zona inca pitoreasca a Bucurestiului intr-un spatiu de intalnire intre oameni si pasiunile lor. Sa dezvoltam cultura locala si sa ajutam la descoperirea de noi modalitati de petrecere a timpului pentru cei din zonele apropiete si cu timpul si a celor din zone mai indepartate. Sa ajutam la crearea unei embleme  a zonei respective.

Nu va fi o simpla ceainarie, ci un loc in care te vei intalni cu carti,cu scriitori, cu artisti plastici, muzicieni, vor fi organizate conferinte,workshopuri, proiectii de filme, club de lectura, lansari de carte, chiar si spectacole de teatru. Un loc de citit, un loc de relaxat, un loc de visat.

De aceea te asteptam si pe tine, sa ni te alaturi, ori la proiecte, ori ca vizitator, pentru ca numai impreuna putem crea o comunitate  a celor ce vor sa isi descopere pasiunile, a celor care vor sa le traiasca, a celor care cred ca schimbarea incepe cu ei!

Pentru  colaborari, proiecte,intamplari scrieti pe formularul de contact.

Galerie - Povestea Ceainariei

Scaunul de citit

Scaunul de citit

Pisi si cartile

Pisi si cartile

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Din librarie

Din librarie

Terasa

Terasa

Terasa

Terasa

Casuta cu carti

Casuta cu carti

Terasa

Terasa